H1Z1 Pelaajan painajainen – Kolmisormitervehdys

Jokainen H1Z1 pelaaja on varmasti törmännyt tuohon ikävään tilanteeseen, jossa jo hieman väsähtänyt hahmo kirmaa kohti ikuisuutta ja joudutaan turvautumaan kolmisormiseen tervehdykseen, joka myös tuttavallisesti tunnetaan CTRL-ALT-DEL toimintona.

 

Nyt kuitenkin Tykin tutkiva journalisti on löytänyt tähän hieman selvennystä ja sai haastateltavakseen Merkonomi Hannu Mikkosen joka avasi hieman tilannetta.

 

Muistetaan siis jokainen ottaa päivittäiseksi rutiiniksi, harjoitella tuttua kolmisormitervehdystä, jotta pärjätään honezone kentillä tehokkaammin. Toki tätä on hyvä soveltaa myös muihin sovelluksiin ja pelimuotoihin.

One Comment on “H1Z1 Pelaajan painajainen – Kolmisormitervehdys

  1. Itse olen enemmän yksisormitervehdyksen puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *