TYKKI LAN#6

Lanit ovat alkaneet murskatappiolla pölykagosessa.

Verkosta on ip-osoitteet loppu. Ilmastointilaite reistailee. Kahvia ei ole saatu keittimeen.

TYKKI pelaa munapäitä

Olemme aloittaneet määrätietoisen harjoittelun. Noudatamme harjoittelussa suomen kynäriliiton suosituksia.
Taistelun tohinaa
TLDR;
https://www.diabotical.com/

2020 kausiennakko

Tietäjät tietää aasien kanssa altailla
-Michelangelon Fresco Juvan ABC:n aulassa 2013

Caspar: Tykillä on näytön paikka heti alkuvuodesta, kun kuunpimennys osuu merkkiin 10.1. Ahkera työ on kantanut hedelmää: sen myötä kasvaneet vastuut ovat aiheuttaneet melkoisia paineita. Stressi alkaa tänä vuonna kuitenkin vihdoin hellittää.

Melchiot: Uudistumisen aalto nostaa muutokseen myönteisesti suhtautuvat härät aallonharjalle. Jos yrität väkisin pitää kiinni lollotuskulmasta ja vastustat kipeästi tarvittavaa muutosta, kokemus voi tuntua hyökyaallolta.


Balthasar: Olet jättämässä paljon vanhaa taaksesi, sillä uutta elämänvaihetta varten täytyy erotella jyvät akanoista, karsia tarpeeton ja keskittyä oleelliseen. Luot nyt elämällesi uutta rakennetta: sitä varten sinun täytyy olla hyvin tietoinen asioiden tärkeysjärjestyksestä. Kun aikaa ja energiaa ei ole kaikkeen, tulee keskittää voimavarat siihen, mikä on oikeasti tärkeää, eikä siihen, mitä ajattelet muiden odottavan sinulta. On vain ajan kysymys, koska Markkunius perääntyy vesimiehessä ja merkkisi muuttuu kotkasta surprimiin.

BLACKREEF’S BATTLEGROUNDS – EPISODE 3 AND 4

Hi FOLKS,

I heard Tykki gaming is about to go all international online multiplayer gaming organization? Well I dont know about that but here is my newest episodes from the Battlegrounds:

I know this might appeal as ANIMEFÄGGÖT game to some of our fans and viewers, but this shit is LIT AF. Get this game from Steam and see you at the battlegrounds!

 

-Blackreef

BLACKREEF’S BATTLEGROUNDS – Episode 2

Toka jakso on nyt julkaistu ja se on nähtävissä täältä:

-Blackreef

BLACKREEF’S BATTLEGROUNDS – EPISODE 1

Uusimpaan youtube spektaakkeliin lisään peliklippejä pelistä Playerunknown’s Battlegrounds.

Tässä ensimmäinen episödi:

TykkiTV is here!

Hei lukijamme,

Olen aikaisemmin suoratoistanut pelejämme omalla kanavallani, mutta nyt kanavan nimi on vaihtunut ja kantaa jatkossa nimeä TykkiTV. Tämä on mielestäni parempi ratkaisu kuin edelliset epäselvät kanavanimet (blckrf) tai liian pitkät kanavanimet (blackreefbiceps). Kaikki seuraamaan uutta kanavaa twitch.tv/tykkitv – Nähdään pelikentillä.

Terveisin,

Blackreef

Kevättä rinnassa.

Valtion kovin herrasmies Markku äityi lumien sulaessa seuranhakuun. Ilmoitus yleisön pyynnöstä myös nettisivuillamme.

H1Z1: KOTK – Mitä humpuukia osa1

Hei,

Outoja juttuja tapahtuu välillä Honezonen ihmeellisessä maailmassa, onnistuin tänään pyydystämään videolle yhden merkillisen tapahtuman ja tein siitä lyhyen dokumentin joka on katseltavissa täältä:

-BlackreefBiceps

H1Z1 Pelaajan painajainen – Kolmisormitervehdys

Jokainen H1Z1 pelaaja on varmasti törmännyt tuohon ikävään tilanteeseen, jossa jo hieman väsähtänyt hahmo kirmaa kohti ikuisuutta ja joudutaan turvautumaan kolmisormiseen tervehdykseen, joka myös tuttavallisesti tunnetaan CTRL-ALT-DEL toimintona.

 

Nyt kuitenkin Tykin tutkiva journalisti on löytänyt tähän hieman selvennystä ja sai haastateltavakseen Merkonomi Hannu Mikkosen joka avasi hieman tilannetta.

 

Muistetaan siis jokainen ottaa päivittäiseksi rutiiniksi, harjoitella tuttua kolmisormitervehdystä, jotta pärjätään honezone kentillä tehokkaammin. Toki tätä on hyvä soveltaa myös muihin sovelluksiin ja pelimuotoihin.