2020 kausiennakko

Tietäjät tietää aasien kanssa altailla
-Michelangelon Fresco Juvan ABC:n aulassa 2013

Caspar: Tykillä on näytön paikka heti alkuvuodesta, kun kuunpimennys osuu merkkiin 10.1. Ahkera työ on kantanut hedelmää: sen myötä kasvaneet vastuut ovat aiheuttaneet melkoisia paineita. Stressi alkaa tänä vuonna kuitenkin vihdoin hellittää.

Melchiot: Uudistumisen aalto nostaa muutokseen myönteisesti suhtautuvat härät aallonharjalle. Jos yrität väkisin pitää kiinni lollotuskulmasta ja vastustat kipeästi tarvittavaa muutosta, kokemus voi tuntua hyökyaallolta.


Balthasar: Olet jättämässä paljon vanhaa taaksesi, sillä uutta elämänvaihetta varten täytyy erotella jyvät akanoista, karsia tarpeeton ja keskittyä oleelliseen. Luot nyt elämällesi uutta rakennetta: sitä varten sinun täytyy olla hyvin tietoinen asioiden tärkeysjärjestyksestä. Kun aikaa ja energiaa ei ole kaikkeen, tulee keskittää voimavarat siihen, mikä on oikeasti tärkeää, eikä siihen, mitä ajattelet muiden odottavan sinulta. On vain ajan kysymys, koska Markkunius perääntyy vesimiehessä ja merkkisi muuttuu kotkasta surprimiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *