Futoreqo tyytyväinen kauteen

Tykissä pelaavalle Futoreqolle päättynyt kausi oli ensimmäinen CS:GO kentillä. Tulevalla kaudella miehellä on tavoitteena henkilökohtainen sponsorisopimus. Kesä sujuu kalastaessa.
Futoreqolle jäi päättyneestä kaudesta hyvä maku. Mies oli Tykin paras fraggeri ja ykkönen myös KDR-tilastossa. Kauden nollauksen mies suorittaa mökillä kalastellessa, mutta myös Dreamhack-summer finaalit kiinnostavat.

– Ihan hyvä maku jäi kaudesta. Ei voi olla kauhean pettynyt, sillä saatiin kuitenkin hyviä pelejä aikaiseksi. Meillä oli hyvä joukkue, mutta ei ehkä saatu jengistä parasta irti, Futo arvioi.

Futoreqo viihtyy hyvin Tykissä ja joukkueen organisaatio teki mieheen vaikutuksen. Mies tunsi monta pelaajaa etukäteen, joten joukkueeseen oli helppoa sopeutua.
– Kaikki mikä luvattiin, myös pidettiin. Joukkueessa on hyviä jätkiä ja yhteyksiä tulee varmasti pidettyä myös siviilissä. Huoltoa täytyy myös kehua erikseen, Teamspeakit ja serverit ovat aina olleet tarvittavassa kunnossa, Futo kiittelee.

Halu kohdata vielä uusia haasteita sai vaihtamaan lajia.
– Otin yhteyttä Tykkiin ja aika pian selvisi, että tavoitteemme ovat yhtenäiset. Tykki kokoaa kokenutta joukkuetta, jolla on vain yksi tavoite eli face-it-liigan otteluvoitto ja sen vähempään en tyydy minäkään, 26-vuotias Futoreqo summasi.

Haastattelussa mies oli totuttuun tyyliinsä vaatimaton ja tyylikäs.

Sinut tunnetaan vahvana tasatyöntäjänä. Onko harjoitteluun tehty mitään merkittäviä muutoksia tulevaan kauteen lähdettäessä?
– Eipä juuri ole muutoksia tehty. Yritetään jatkaa samaan malliin.

Olet tullut joukkueessa tunnetuksi ylivoimaisesta, jopa kateutta herättävästä atk-välineistöstäsi. Voitko kertoa lukijoille laitteistasi ja niiden hankintaprosessista?
– Onhan tuohon laitteistoon tullut vähän satsattua. Toivotaan että jossain välissä pääsisimme pelailemaan ”isoista” rahoista ja saisi omia vähän takaisin päin.

Autosi on huhuttu elävän omaa elämäänsä viikonloppuisin. Se kuulemma harvoin on sunnuntaisin omalla parkkipaikallaan. Osaatko valottaa autosi sielunelämää?
– Sillä on jostain kumman syystä tapana hylätä minut perjantai-iltaisin. Sen takia sitä joutuu useasti alkamaan etsimään sunnuntaisin että mihin se on jäänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *