Toimiston arkea

Toiminnanjohtaja, pelinjohtaja El Agimbo, 27, istahtaa aamiaiselle hotelli Ritz Carltoniin wienissä. Kello on puoli yhdeksän perjantaina.
Veropakolaisena vieraassa maassa asuvan seuraikonin lautasella on pekonia, tafelspitz, munakokkelia ja tietenkin wienerschnitzel, pöydällä kaksi lasia appelsiinimehua.

On ensimmänen päivä lomaltapaluun jälkeen, ja El Agimbon 8 kuukauden työrupeama Tykki-gamingin johdossa on juuri alkamassa.

Kauden avauspelissä kohdataan nuori ja nälkäinen Playreal. Mediassa kohtaamista on kuvailtu nuorten puumien ja keinutuoli-cs:n kohtaamiseksi.
Vertaus vetää vanhan sotaratsun, El Agimbon pitkien talvien uurtamat kasvot hymyyn.

Kello on vajaa yksitoista, kun pelinjohtajan Peugeot 406 hyrähtää käyntiin hotellin pysäköintihallissa.
Edessä on noin 800 metrin matka Kärntner Straßella sijaitsevalle huoneistolle. Hän on matkalla katsomaan illan vastustajan päiväharjoituksia, sillä käy niissä aina.

”Flässien ja hetyjen tasosta voi päätellä jotain joukkueen keskittymisestä”, El Agimbo aloittaa.

”Pelinjohtajan hermostuneisuudesta näkee, jos joukkue on ylilatautunut. Jos pelinjohtaja ei nauti arvostusta, pelaajat reagoivat hitaasti ja jäävät lollottelemaan taka-alalle.”

”20 minuuttia mennyt ja vasta nyt saatiin koko joukkue servulle”, El Agimbo sanoo ja kaivaa puhelimen taskustaan.

”Playrealin aamuharkoissa Afterlifen vetämissä treeneissä, meno verkkaista kuten odotin, tietää hyvää tykille”, hän twiittaa.

Harjoitusten jälkeen seuraikoni ottaa suunnakseen Schubertringin-kadulla sijaitsevan loistohotellin, jossa hän asuu väliaikaisesti.

Tykki on aina ollut El Agimbolle ykkössijalla.
”Jos Hartsa soittaisi kello 4.30 ja sanoisi, että Pub Virvelin kabinetissa on vähän humalaisia yhteistyökumppaneita, joille pitäisi tulla puhumaan, lähtisin heti.”

Kello on 14.00, on aika kätellä ja hyvästellä illan peliin keskittyvä pelinjohtaja. Vilkaisen lähtiessäni vielä kerran selkäni taakse, vanha pelimies istahtaa mukavanoloiseen tuoliinsa ja yhdistää nopeasti dm-serverille.

”rr, hfhf” ja El Agimbon ja Tykin uusi kausi on alkamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *