“We have to win or its lost” – FireSoldier @ matchmaking

Viime aikojen hälyttävästi lisääntynyt tykkimiesten reservöityminen joukkueen eturintamalta on saanut patteriston johdon hälytysasemiin.
Kosteat viikonloput ja välinpitämätön asenne harjoittelua kohtaan ovat ennenkin vaivanneet joukkueen tulosnälkäistä johtoa.

Joukkueen viime kaudella käyttämä ikäpoliittinen strategia on päätetty hylätä hallituksen konsensuksella.
Nykyinen suuntaus pyrkii kohti 50/50-jakoa, jossa nuori ja vanha sukupolvi lähtee yhdessä tavoittelemaan yhä kauemmaksi lipuvaa Face-it cupin otteluvoittoa.

”Kyllähän tässä aikamoinen rekrytointi- ja perehdyttämishaaste piilee”, Tykin hallituksessa istuva entinen Lehmuskotkamestari sanoo.

Hallituksen päätöksen taustalla on myöskin vanhojen, yhä aktiivisten pelaajien vaikeudet sopeutua alati kovenevaan mid-tasoon.

”Nuoret pelaajat eivät kärsi näistä tutuista kansantaudeista samoissa mitoissa kuin vanhat.
Clutch-tilanteiden pelko eli kytkinfobia tai monelle tykkiläiselle kroonistunut nervous aim, hermostuneen tähtäyksen oireyhtymä.”,
Tykin pelaajavastaavaston yli-lääkäri Sirkka-Liisa Heikinheikki-Virtanen kommentoi organisaation uutta hankintapolitiikkaa.

Raportterimme lähti käymään Paimion ainoassa kahvilassa Café Astassa jututtamassa tuoretta hankintaamme.
Miestä ei tarvitse kahvilasta varsinaisesti liikaa etsiä, sillä iloinen puheensorina kuuluu jo eteiseen.
Äänessä on paljon karismaa ja ulosanti on selkeä kuin lähikaupungissa vieraspeliä selostavalla Iku Viitasella.
Selostajalegenda se ei kuitenkaan ole, vaan pullapitkojen välissä kirkkaina loistavat silmät kuuluvat Tykin uusimmalle jäsenelle, Willelle.

Steamprofiilisi kertoo karua kertomaa edellisellä kahdella viikolla pelattujen cs:go-tuntien määräksi 129. Mistä uupumaton työmoraalisi kumpuaa?
– Vanha isä-ukkoni opetti minulle jo pienestä pitäen että mitään ei yritetä, vaan joko se tehdään kunnolla, tai sitä ei tehdä lainkaan.
Olen myös ammentanut harjoitteluuni oppeja Paimion Rastin harjoitteluoppaasta. Äkkiseltään ei uskoisi mutta suunnistuksessa ja “kynärissä” on paljon samoja elementtejä.
Olenkin huomannut pommisaittien löytyvän entistä nopeammin opittuani lukemaan kompassia. Paimiossa on myös vahva cs-kulttuuri, joten ammatimaiseen harjoitteluuni suhtaudutaan hyväksyvästi perhepiirissäni.

”Will on vastuussa tykin finanssipuolesta, hoitaen ostot, myynnit ja vaihdot kokemuksen tuomalla varmuudella.
Hänen pelaamisensa perustuu vahvasti aseiden väreihin, mutta nyt kun se puoli on saatu kuntoon niin oletamme hänen olevan vahva open-frägääjä tulevissa koitoksissa”
– Pitkäaikainen ystävä ja pelillinen mentori Ducky

Joukkueen faneilta on tullut paljon kysymyksiä joukkueen suositulla Twitter-tilillä, että miten yleensä valmistaudut illan peleihin?
– Normaalisti haen vähän lämpöä aim_training-kartasta Fribergin säädöillä. Yleensä 3×100 täpläosumaa tässä riittää, että saan sopivan tatsin.
Saatan myös muutella vähän sensitivityä ja hiiren dpi- ja cpi-lukemia. Juuri ennen matsia puen vielä aseitteni skinit aina samassa järjestyksessä pelin sisäisessä inventaariossa.

Voitko lopuksi vielä kertoa hieman tarkemmin siirtymisestäsi tykkiin?
– En päässyt mihinkään mid+-tason joukkueeseen, mutta olisin kyllä voinut jäädä pelaamaan Silver-liigaan Lolliakin.
Halusin kuitenkin tulla kynäriin ja agenttini löysikin ensimmäisenä paikan Tykistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *