Yhteenveto kausi 2016

Vuosi on jälleen vierähtänyt ja Tykin edustus pisti kauden 2016 lopullisesti kirjoihin ja kansiin. Kausi päättyi valtaosalla jäsenistä 17. huonoimpaan arvomerkkiin. Seurajohto pitää saavutusta hyvin merkittävänä ja hyvänä signaalina ensi vuoden juhlavuotta ajatellen.

Kaikkien pelaajien kehitys otti kauden aikana isoja harppauksia eteenpäin. Mölärin ja UMPin rekyylit on selvästi saatu kesytettyä kuin Jyllin maatilan eläimet konsanaan.
Automaattisten tietojenkäsittelylaitteiden päivittämistä tapahtui myös laajalla rintamalla, mikä ainakin vähensi selittelyiden määrää.
Kuitenkin iän tuomat vakioselitykset ovat yhä jäljellä: Kaihi, huonot refleksit, cs:lle sopimaton konfiguraatiotiedosto, yms.
Erityismainintana Kampaviinerin teekannukuulokkeiden eläköityminen.

Viralliset turnaustason pelit meni tänäkin kautena tappioitta.

On kuitenkin muistettava, että tykki pelaa valtaosan peleistä kovimmalla EU-West-peliserverillä, joka on täynnä Norjan Kuljetus ja Logistiikka ry – NKALin jäseniä, joilla on vapaa pääsy liiton astmarekkoihin.
Kotikenttäedusta ei myöskään voida puhua tykin kohdalla, sillä 99% peleistä pelataan de_dust2-kartassa, joka on tilastojen valossa ylivoimasesti huijatuin ja kovatasoisin kartta.

– Kaikki kynärimapit on ihan perseestä paitsi d2, ja se vasta perseestä onkin.

Pelaajatilanne

Välillä kauden mittaan mentiin todella vähillä pelaajilla, sillä loukkaantumisia, datatekniikkavälineitten rikkoja ja muita poissaoloja oli aivan uskomattoman paljon. Tällä saralla ei onneksi jääty vain lepäämään laakereilla. Joukkueeseen hankittiin uutena pelimiehenä vanha tuttu jo Quake-kentiltä. Tykin värväyshaaviin tarttui Shaque, mies joka vasta aloittaa lurkkaamista siinä vaiheessa kun monet jo lopettelee. Seuran saunatiloissa on oltu tyytyväisiä uuteen hankintaan. Ainoastaan 100% väärin menevät kuulutukset VOIP:n yli sankaluureihin tuovat pienen naarmun Shaquen muuten niin neitseelliseen kilpeen.

Talous

Taloudellisesti organisaation vuosi oli katastrofaalinen. Ensin meni lähes käyttämätön virallinen pelipalvelin. Seuraavana vuorossa olikin kovin kirvelevä kotisivujen menetys. Yksinkertaisesti rahaa ei tullut tarpeeksi, jotta näiden palveluiden elinkaarta olisi saatu jatkettua. Ensi vuonna on tarkoitus masinoida kolehti, jonka tarkoituksena olisi turvata edes välttämättömät. Tätä varten Tykki on hankkinut ulkopuoliselta konsulttiryhmältä hankeselvitysprojektin. Tätä projektiryhmää vetävät meritoituneet Hannu Kailajärvi, Jorma Leppiniemi ja Markku Ritaluoma.

Tulevaisuus

Tykin jäsenistö kokoontuu rennon pelailun merkeissä tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna ennaltamääritettyyn salaiseen paikkaan. Mukaan tietysti henkilökohtainen tietokone ja kuplamehua.

Nöyrästi hienosta kaudesta kiittäen,
Tykin hallitus 29.12.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *