Suomi 97-, TYKKI 2-vuotta

TYKKI puski torstaina palvelimella päätään seinään ja sai vain kolme erää. Jyrki ”one zet” Mingle haluaa nähdä tuloksen taakse, mutta heikot alut ja epäonni syövät pelaajia pahasti. Tykin ensimmäiset erät ovat kauden aikana tuottaneet rumaa jälkeä. Joukkue on viimeksi saanut ottelun entryfrägin 31. lokakuuta. Venäläisiä vastaan joukkue ei ollut johdossa minuuttiakaan.

− Olemme puhuneet otteluiden aluista keskenämme. Pyrimme lähtemään otteluun hyvin, mutta en osaa sanoa, mikä mättää. Tänään vastustajan entry oli onnenkantamoinen. CS-jumalat eivät nyt ole meidän puolellamme, support-pelaaja Markku ”maquuto” sanoi pelin jälkeen.

− Ensimmäisen frägin ei pitäisi muuttaa peliä millään tavalla, koska aikaa on niin paljon vielä jäljellä. Mutta jos aina helähtää ensimmäinen levyssä, niin henkisesti se vaikuttaa jollain tavalla. Itseluottamuksen laskettua peli menee vielä liian helposti penaamiseksi.

Tykki jatkoi myös surullista omien frägäämisten sarjaansa. Tällä kertaa omissa soi 4. erässä eli heti ensimmäisessä ostoerässä, kun Harri ”kampaviineri” Hasan sutaisema sgobepyssyn kuti meni banaanin taksin läpi omaa takaraivoon. Hartsa pelasi omiin menneestä vahingosta huolimatta pirteän ottelun. Hän sai paljon vastuuta ja oli luomassa vaarallisia tilanteita.

− Tuollaiset pitää yrittää nollata nopeasti. Jos tilannetta jää miettimään, ensimmäinen puolisko menee ohi. Nyt on kolahdellut useamminkin, ja se suoraan sanottuna v-tuttaa. Se on fakta.

Palmuja ja aurinkotuoleja

Ammattipelaajien kilpailukieltoihin johtanut operaatio lollotuskulma (Operación esperar-ángulo) on vaikuttanut myös Tykkiläisten pelaamiseen.

– Kyllähän se takaraivossa jyskyttää jokaisen instahetyn jälkeen että näinköhän oli laillinen osuma, asian summaa Hans ”borken game is borken” Hande. Voin suoraan myöntää että olen itsekin tässä sydäntalvella tutustunut erilaisiin korkealuokkaisiin huijauspalveluihin, eli niin sanottuihin premium-setteihin.

– Setit takaavat tasaisen kunnon. Heilahteluja ei tule, vaan pystyy illasta toiseen pysymään korkealla sijalla tulostaululla.

Riistäjät ruoskaansa selkäämme soittaa

Tykin general manager on kuitenkin omiensa peliesityksiin ja organisaatioon tyytyväinen.

– Loppusyksyn normaali-aksen porteilta on kuitenkin onnistuttu nousemaan jo lähelle eargleja. Muutenkin moti on pysynyt yllättävän korkealla jo pidemmän aikaa.

Talouspuolellakin puhaltaa uudet tuulet kun vähennettiin organisaation suurin kuluerä, oma pelipalvelin ja siirryttiin pelaamaan Volvon tarjoamille ilmaisille, korkealuokkaisille pelipalvelimille. Teamspeak-palvelimen kilpailutus on vielä kesken. Tällä hetkellä on kolme ehdokasta ja voin suoraan sanoa että imakken ehdotus on törkeän kallis ja siihen peliin ei lähdetä mukaan.

Yleisökeskiarvo on pysynyt budjetoidussa yhdessä (1). Twitterin ja youtuben seuraajamäärät ovat pysyneet ennallaan. Hallituksessa on puhuttu myös kotisivuportaalista, mutta en lähde kommentoimaan enempää asiaa vielä tässä vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *