BlackreefBiceps:n streamin katsojaluku ennätys!

Kerron teille pienen tarinan…

Oli kaunis Sunnuntai päivä, Blackreefin Bicepsit oli pumpattu jo varhain aamulla viereisellä kuntosalilla ja kaveri oli niin kovassa pumpissa, että päätti lyödä myös internet suoratoistopalvelun tulille. Alku oli tyypillisen hiljaista 1-3 katsojan viihdyttämistä, mutta sitten… kuin salama kirkkaalta taivaalta; BlackreefBicepsin twitch kanava joutui valtavan raidauksen kohteeksi. Ägäsen screenshotin tulkinnan jälkeen, syylliseksi paljastui lähes kaikille tuntemattomaton suoratoistopalvelun isäntä nimeltä ”nurmio”. Tämä ei meidän pelailuja muuttanut suuntaan eikä toiseen ja organisaatio jatkaa suoratoistopalvelu lähetyksiä normaaliin tapaan tästä tapauksesta huolimatta. Mitä vahinkoja tästä aiheutui? Kiistanalainen katsojaennätys kanavalle, nimittäin yli 100 katsojan maaginen rajapyykki on nyt rikottu. Aina ei tarvitse miellyttää massoja, vaan massoja hallitsevia ihmisiä.

Kuvassa raidauksen ensihetket. Haluan vielä loppuun kiittää uusia seuraajia, toivottavasti viihdytte kanavalla myös jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *