HONEZONE 5vs5 ensimmäinen VOITTO!

Lähdimme vahvasti altavastaajina 5 miehen taisteluihin vain kolmella (3) miehellä. Laskeuduimme tehokkaasti kohti rantahuviloita, missä koimme ensimmäisen vastoinkäymisen kun Shaque löysi taistelun kolmea vihollista vastaan. Shaque avasi tulen tehokkaasti kohti vihollisten pesäkettä, mutta taistelun seurauksena Shaque niiasi saamatta ketään hengiltä. Samaan aikaan lähestyimme Hasan kanssa kyseistä rantakabinettia johon vastustaja-kolmikko oli mennyt kräftäämään tarvittavia tavaroita haavojen parantamiseen. BlackreefBiceps pääsi möylimään kuin raivohärkä kyseisen kolmion rantahuvilasta käyttäen pumppuhaulikkoa (avikamaa). Tämän jälkeen elimme pitkään hiljaiseloa Hasan kanssa kunnioittaen Shaquen uhrausta ja muutimme maatilalle. Kaasu saastutti viljan ja maissin ja lähdimme etsimään uusia maita. Loppujen lopuks ajauduimme suuren kukkulan äärelle jota tänä päivänä kutsumme: Voiton Ku-Ku-Kukkulaksi.

Voiton Kukkulan valloitus by Hortensia & BlackreefBiceps

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *